Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
Plasmaleikkauspolttimet ja kulutusosat
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

Plasmaleikkauspolttimet ja kulutusosat

Valikoimistamme löydät plasmaleikkauspolttimet ja kulutusosat Wameta- plasmaleikkauskoneesiin. Menetelmä soveltuu sähköä johtavien materiaalien termiseen leikkaukseen. Ergonomisilla polttimilla työskentely on miellyttävää ja kattavan kulutusosavalikoimamme vuoksi laitteet ovat myös erittäin pitkäikäisiä.

Näytetään 1–16 yhteensä 75 tuotteesta

Suomessa kehitetyt plasmahitsauspolttimet

Käytämme Wameta-plasmaleikkauskoneissa laadukkaita ja turvallisia europpalaisten valmistajien polttimia. Suorituskykyiset, pienikokoiset ja ergonomiset polttimet tekevät työskentelystä tehokasta ja jäljestä siistiä. Myös haastavissa tilanteissa työskentely onnistuu vaivattomasti Wameta-plasmapolttimilla.

Plasmaleikkauspolttimien kulutusosat

Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvittavat plasmaleikkauspolttimien kulutusosat, kuten ohjurit, suojakuvut, leikkaustuet ja suuttimet. Tarjoamalla laajan varaosavalikoiman takaamme laitteille mahdollisimman pitkän käyttöiän. Kulutusosat ovat Trafimet-yhteensopivia eli ne sopivat yleisimpiin markkinoilla oleviin polttimiin.

Wameta-laitteiden huoltopalveluita on saatavilla ympäri Suomen. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus verkkokaupassamme. Toimitus 1-2 päivää.

Katso yhteystiedot

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2024 Weldi Oy