Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
Toimitusehdot
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

WELDIN VERKKOKAUPAN TILAUS- JA KÄYTTÖEHDOT

1 YLEISTÄ

Nämä tilaus- ja käyttöehdot (”Käyttöehdot”) koskevat Weldin verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä Käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä Käyttöehtoja. Mikäli teemme Käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme huomattavia muutoksia, pyrimme ilmoittamaan niistä esimerkiksi verkkosivuillamme.

Verkkokauppa on suunnattu ensisijaisesti Suomessa asuville kuluttajille. Myös ulkomailla asuvat kuluttajat ja yritykset voivat eräin rajoituksin käyttää verkkokauppaa. Yrityksillä ei ole oikeutta vedota kuluttajansuojalaista johtuviin oikeuksiin.

2 YHTEYSTIETOMME

Weldi Oy

Y-tunnus 0856635-9

Joensuunkatu 5

24100 Salo

jari.seikkula@weldi.fi

3 TILAUKSET JA MAKSAMINEN

Tilausehdot

Tilauksen tekeminen edellyttää, että täytät tilauksen tekemiselle asetetut vaatimukset ja annat itsestäsi oikeat ja totuudenmukaiset tiedot. Tilataksesi verkkokaupasta sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Tilaus on mahdollista tehdä rekisteröineenä verkkokaupan asiakkaana tai ilman rekisteröitymistä. Arvio tuotteen toimitusajasta ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.

Mahdolliset alennus- tai etukoodit ovat kertakäyttöisiä, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai tarjouksiin. Alennus- tai etukoodia ei hyvitetä jälkikäteen.

Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Sitova kauppasopimus syntyy vasta, kun lähetämme tilaajalle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.

Henkilötietosi voidaan tallentaa asiakasrekisteriimme. Laskulla tai luotolla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteesta.

Maksaminen ja maksuehdot

Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

Weldin verkkokaupan maksunvälityspalvelun

käytössämme on Klarna Oy:n tarjoama Klarna Lasku sekä Erämaksu, joiden ehdot löydät täältä. Huomaathan, että laskulla tai osamaksulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen ilmoittamista ja luottotietojen tarkistamista.

Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

4 TOIMITUSAJAT

Tuotteidemme toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä riippuen. Varaamme oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

Tässä joitakin esimerkkejä arvioiduista toimitusajoista Suomeen:

Weldi tuotteet, jotka ovat varasto tuotteita esim. koneet ja laiteet sekä kulutusosat noin  2-3pv.n aikana normaalin posti palvelun aikojen mukaan.

Emme vastaa viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista tai ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

5 KOTIINKULJETUKSET

Käytämme toimitusten toteuttamisessa ulkopuolista palveluntarjoajaa.

Suomessa palveluntarjoajana toimii Posti tai Schnker express, joidenka palveluihin ei valitettavasti kuulu kokoamista eikä pakkausmateriaalien poisvientiä.

1-50 kg toimituksista veloitamme 8,00 € toimitusmaksun, mutta yli 50 € toimitukset veloituksetta

Kansainvälisistä kuljetuksista perimme kuljetusmaksun, joka lisätään tilauksen hintaan.

Lisätietoa kulloinkin voimassa olevista kuljetusmaksuista muihin maihin voi tiedustella osoitteesta jari.seikkula@weldi.fi

Kuljetusrajoitukset

Toimitamme tuotteita vain Eurooppaan. Lisätietoja ulkomaan toimituksista voit kysyä osoitteesta jari.seikkula@weldi.fi

6 PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajilla on oikeus peruuttaa verkkokaupan kautta tehty kauppa ja palauttaa hankittu tuote 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta ilmoittamalla palautuksesta palveluntarjoajalle. Palautusoikeus ei koske tuotteita jotka on tehty tilaustyönä tai muuten räätälöidysti toteutettu.

Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.

Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Kaikkien tuotteen osien tulee olla tallella. Palautettavan tuotteen tulee olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa tai sitä vastaavalla tavalla.

Mikäli tuotteesta löytyy jokin virhe, pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan tai korvaamaan tuotteen ennen kuin myönnämme rahallista korvausta.

Palautusoikeuden käyttäminen edellyttää kirjallisen peruuttamisilmoituksen tekemistä myyjälle. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä postitse tai sähköpostilla tilausvahvistuksessa ilmoitettuun osoitteeseen. Ilmoituksesta on käytävä ilmi kuluttajan yksiselitteinen ja yksilöity päätös peruuttaa kyseinen tilaus. Halutessasi voit käyttää oikeusministeriön asetuksella vahvistaman peruuttamislomakkeen muotoa, mutta tämä ei ole pakollista. 

Sinun katsotaan peruuttaneen tilauksen määräajassa, jos lähetät peruuttamisilmoituksesi ennen peruuttamisajan päättymistä.

Tilaaja maksaa palautusrahdin.

7 VIRHEVASTUU

Mahdollinen takuu ei rajoita Weldiä Suomen lakiin perustuvaa virhevastuuta.

Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden kuluessa.

Mikäli tuotteesta löytyy jokin virhe, pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan tai korvaamaan tuotteen ennen kuin myönnämme rahallista korvausta.

8 IMMATERIAALIOIKEUDET VERKKOKAUPAN SISÄLTÖÖN

Weldin verkkokaupan sisältö, mukaan lukien kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit ja taulukot, ovat Weldin ja/tai sen yhteistyökumppaneiden omaisuutta. Verkkokaupan sisällön tai materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

Wameta on rekisteröity tavaramerkki.

9 HENKILÖTIEDOT JA TIETOSUOJA

Huolehdimme asiakastietojen huolellisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä verkkokaupan tietosuojasta ovat saatavilla tietosuojaselosteessa.

10 VASTUUNRAJOITUS

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Vahingonkorvausvastuumme enimmäismäärä on 50% tuotteen hankintahinnasta. Näillä ehdoilla ei kuitenkaan rajoiteta kuluttajan lakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen.

Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat esteestä, joka on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet tai tuonti- ja vientikiellot.

Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

11 SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYDET

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen kansainvälistä lainvalintaa koskevat säännökset.

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2024 Weldi Oy