Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
Hitsauskoneet
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

Hitsauskoneet

Hitsauskoneet jokaiseen tarpeeseen

Weldi Oy:n Suomessa suunnittelemat Wametan hitsauskoneet sopivat mm. kuluttajille, yrityksille, maanviljelijöille, autokorjaamoille, rakennustyömaille ja teolliseen hitsaamiseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa laadukkaat tuotteet verkkokaupastamme.
Hitsauskoneet toimitetaan 1-2 päivässä. Lue lisää »

Näytetään 1–16 yhteensä 17 tuotteesta

Hitsauskoneet erilaisiin tilanteisiin

Valikoimissamme on hitsauskoneita joka tilanteeseen. TIG-hitsauskoneet sopivat pienempään korjaushitsaamiseen ja putkistojen hitsaamiseen. MIG/MAG-kone soveltuu puolestaan tuotantohitsaukseen ja isompiin korjaustöihin. TIG hitsauksen avulla näkyvät saumat voidaan hitsata siististi.

Puikkoinvertterihitsauskone (MMA) soveltuu sekä sisä- että ulkohitsaukseen, tilanteisiin, joissa laitteelta kaivataan liikuteltavuutta. Valikoimissamme on myös  plasmaleikkauskoneita erilaisiin metallirakenteiden purku- tai paloittelutöihin.

Wametan laadukkaat hitsauskoneet

Wametan tuotemerkki on ollut markkinoilla jo lähes 15 vuotta. Olemme panostaneet voimakkaasti tuotekehitykseen, testaukseen ja laadunvalvontaan, jotta tuotteet palvelisivat mahdollisimman hyvin käyttötarkoitustaan. Hitsauskoneet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan alihankintana ulkomailla. Valitsemme ja testaamme tarkoin itse laitteiden komponentit. Kaikki sähkökomponentit valmistetaan kotelointiluokka IP23:n mukaan, sillä Suomen olosuhteissa laitteiden on kestettävä kosteutta.

Tuotteiden turvallisuus ja kestävyys ovat meille asioita, joiden suhteen emme tee kompromisseja. Varaosapalvelun ja huollon avulla pystymme vielä omalta osaltamme pidentämään hitsauskoneiden ja muiden laitteiden elinkaarta. Olemme myös pitäneet huolen siitä, että valikoimissamme on kestäviä ja laadukkaita varaosia. Huoltopalveluita Wametan laitteisiin saa kattavasti ympäri Suomea.

Toimitamme varastotuotteet 1-2 päivässä. Neuvomme myös mielellämme oikeiden hitsauskoneiden valinnassa, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Katso yhteystiedot

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2024 Weldi Oy