Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
MIG/MAG-hitsauskoneet
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

MIG/MAG-hitsauskoneet

8 tuotetta

MIG/MAG-hitsauskone

MIG/MAG-hitsauskoneet tarjoavat erinomaiset ominaisuudet ja edut erilaisten metallien liittämiseen ammattilais- ja harrastajakäyttöön. Niiden avulla voidaan saavuttaa nopeita, korkealaatuisia ja kestäviä hitsauksia, jotka vastaavat nykyaikaisen hitsausteollisuuden vaatimuksiin.

MIG- ja MAG-hitsauskoneita käytetään laajasti teollisessa hitsauksessa sekä metalliteollisuuden työpajoissa erilaisten metallien ja metalliseosten liittämiseen. Yleisesti käyttökohteita ovat teräsrakenteet, ohutlevyt, putkistot, paineastiat, laivanrakennus, autokorjaamot ja autoteollisuus.

MIG- ja MAG-hitsauskoneiden tyypillisiä komponentteja ovat hitsauskone, langansyöttölaite, nestemäinen jäähdytysjärjestelmä, hitsauspistooli ja kaasupullo, joka sisältää suojaavaa kaasua. Näitä hitsauskoneita on saatavana sekä ammatti- että harrastajakäyttöön erikokoisina ja eri tehoisina.

 

MIG- ja MAG-hitsauksen hyötyjä ovat:

  • soveltuvuus useille metalleille ja seoksille
  • mahdollisuus käyttää jatkuvaa hitsauslankaa, joka vähentää hitsauksen katkoksia ja siten parantaa tuottavuutta
  • suurempi hitsausnopeus verrattuna esimerkiksi puikkohitsaukseen
  • vähemmän roiskeita ja hiontaa verrattuna muihin menetelmiin
  • lopputulos on puhdas ja vahva

 

Mitä eroa on MIG/MAG –hitsauksella?

MIG- ja MAG-hitsauskoneet ovat kaasukaarihitsausprosessiin perustuvia hitsausmenetelmiä.

Ne ovat lyhenteitä seuraavista englanninkielisistä nimityksistä:

  • MIG hitsauskone = Metal Inert Gas welding (metallinen inerttikaasu)
  • MAG hitsauskone = Metal Active Gas welding (metallinen aktiivikaasu)

MIG ja MAG hitsausprosessien ero on suojakaasussa: MIG-hitsauksessa käytettävä inertti suojakaasu ei ota osaa hitsausprosessiin, ja MAG-hitsauksessa aktiivinen suojakaasu ottaa osaa hitsausprosessiin. MAG-hitsaus on yleisempää, sillä yleensä suojakaasun seassa on aktiivista hiilidioksidia, happea tai argonin ja hiilidioksidin seosta. MIG-hitsauksen kaasu on argonia tai heliumia. MIG-hitsaus on erityisen hyvä valinta alumiinille, ruostumattomalle teräkselle ja useille kupariseoksille. MAG-hitsaus sopii yleisesti hiilipitoisten terästen ja seosterästen hitsaukseen.

MIG- ja MAG-hitsauskoneet ovat välttämätön osa nykyaikaista hitsaustyötä tarjoten tehokasta, korkealaatuista ja kestävää hitsausta erilaisille metalleille ja metalliseoksille. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri itsellesi tai yrityksellesi sopiva MIG-hitsauskone tai MAG-hitsauskone, joka takaa korkealaatuisen hitsauksen.

 

MIG/MAG Hitsauslaitteet meiltä!

Saat Wametan laitteisiin huoltopalvelua kattavasti ympäri Suomea. Varaosapalvelun ja huollon avulla hitsauskoneidemme elinkaari on pitkä. Laitteissamme on markkinoiden paras hinta-laatusuhde!

Tutustu MIG/MAG-hitsauskoneiden valikoimaamme, ja löydä juuri sinulle sopiva laite eri vaihtoehdoista. Meiltä löydät tarpeisiisi täydellisesti soveltuvan koneen ja voit onnistuneesti toteuttaa hitsausprojektisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso yhteystiedot

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2024 Weldi Oy