Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
TIG-hitsauskoneet
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

TIG-hitsauskoneet

7 tuotetta

TIG-hitsauskone

TIG-hitsauskone mahdollistaa erittäin tarkat ja siistit hitsaussaumat, joka on erityisen tärkeää korkealaatuisten ja kestävien hitsaussaumojen aikaansaamiseksi. TIG-hitsaus soveltuu monille eri materiaaleille, kuten: teräs, alumiini, kupari, titaani ja magnesium. Myös erilaisten metallien keskinäinen hitsaaminen on mahdollista.

TIG-hitsauskoneet tarjoavat erinomaisen tarkkuuden ja joustavuuden eri materiaalien ja paksuuksien hitsaamisessa, ja niitä käytetään laajalti niin teollisuudessa, autonkorjauksessa, kuin harrastajienkin projekteissa.

 

Tarkka, siisti ja korroosionkestävä hitsaus

Koska TIG-hitsauksessa ei ole sulan aineen, tai lisäaineen roiskeita, hitsaussaumat ovat yleensä erittäin puhtaita ja siistejä, joka varmistaa tarkan työnjäljen. Lisäksi käytetty suojakaasu estää oksidoitumisen ja mahdollistaa hyvän ja korroosionkestävän lopputuloksen.

TIG-hitsauskone soveltuu ohuille materiaaleille, ja suuri tarkkuus tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon erittäin ohuiden materiaalien, kuten ohutlevytuotteiden, putkiston ja säiliöiden hitsauksessa. TIG-hitsauskoneet tarjoavat erinomaisen tarkkuuden hitsausprosesseissa, koska hitsaaja voi säätää hitsausvirran ja hitsauskaaren pituuden tarkasti. TIG-hitsaussaumat ovat hyvin korroosionkestäviä, mikä tekee niistä sopivia käytettäviksi monissa erilaisissa ympäristöissä ja olosuhteissa, kuten kemian teollisuudessa, merenkulussa ja ulkotiloissa.

 

TIG-Hitsauslaitteet meiltä!

Saat Wametan laitteisiin huoltopalvelua kattavasti ympäri Suomea. Varaosapalvelun ja huollon avulla hitsauskoneidemme elinkaari on pitkä. Laitteissamme on markkinoiden paras hinta-laatusuhde!

Tutustu TIG-hitsauskoneiden valikoimaamme, ja löydä juuri sinulle sopiva laite eri vaihtoehdoista. Meiltä löydät tarpeisiisi täydellisesti soveltuvan koneen ja voit onnistuneesti toteuttaa hitsausprojektisi parhaalla mahdollisella tavalla.
Katso yhteystiedot

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2024 Weldi Oy