Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
Puikkohitsauskoneet
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

Puikkohitsauskoneet

3 tuotetta

Puikkohitsauskone

Puikkohitsauskone on erinomainen valinta moniin erilaisiin hitsaustöihin, ja se soveltuu yleisimpien metallien hitsaukseen. Wameta puikkohitsauskoneet ovat helppokäyttöisiä ja käteviä, joten ne soveltuvat niin ammattilaisille kuin aloitteleville harrastajillekin.

Wameta puikkohitsauskone on tehokas laite hitsausprojekteihisi, ja nämä koneet ovat suunniteltu myös kokeneemmille hitsaajille ja teollisuuden ammattilaisille, jotka tarvitsevat korkealaatuista ja kestävää hitsauslaitetta. Laadunvarmistuksemme takaa laadukkaat laitteet, ja hitsauskoneidemme suunnittelu on kotimaista laatua. Wameta on Suomen markkinajohtaja pienen kokoluokan hitsauskoneissa, ja olemme panostaneet laitteiden turvallisuuteen sekä kestävyyteen.

 

Puikkohitsauslaitteet meiltä!

Valikoimistamme löydät esimerkiksi huipputehokkaan Wameta Multimig 200 AC/DC monitoimikoneen, jossa yhdistyy hyvät säätöominaisuudet omaava MIG/MAG hitsauskone ja huippuominaisuuksilla varustettu AC/DC TIG-hitsauskone, nykyaikainen Wameta 160i PRO puikkoinvertterin nosto-TIG-sytytyksellä, sekä Multimig 200, joka on monitoimihitsauskone nykyaikaisella invertteritekniikalla. Nämä koneet mahdollistavat erilaisten hitsausmenetelmien hyödyntämisen, sekä tarjoavat liikkuvuutta, monipuolisuutta sekä joustavuutta hitsaukseen.

Saat Wametan laitteisiin huoltopalvelua kattavasti ympäri Suomea. Varaosapalvelun ja huollon avulla hitsauskoneidemme elinkaari on pitkä. Laitteissamme on markkinoiden paras hinta-laatusuhde!

Tutustu puikkohitsauskoneiden valikoimaamme, ja löydä juuri sinulle sopiva laite eri vaihtoehdoista. Meiltä löydät tarpeisiisi täydellisesti soveltuvan koneen ja voit onnistuneesti toteuttaa hitsausprojektisi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Katso yhteystiedot

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2024 Weldi Oy