Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
Weldi Oy
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

Wameta – taattua laatua ja vastinetta rahoillesi

Weldi Oy omistaa Wameta-tuotemerkin. Weldi Oy:n perustajilla on kymmenien vuosien kokemus hitsausalan tuotteiden tuotekehityksestä ja valmistuksesta asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Hitsauskoneiden valikoimaa on laajennettu hallitusti vuosi vuodelta kattamaan eri asiakassegmenttien tarpeet ja tänään hitsauskonevalikoimamme kattaa lähes 20 eri konemallia.

Kaikki hitsauskoneemme ja useimmat oheistuotteemme on koottu Wameta-tuotemerkin alle. Wameta on ollut Suomen markkinoilla jo yli 15 vuotta ja se on noussut markkinajohtajaksi pienen kokoluokan hitsauskoneissa.

Hitsauskoneet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan alihankintana. Valmistajakumppanimme on valittu pitkän hakuprosessin kautta. Laadunvarmistuksemme takaa sen, että koneet ovat teknisesti korkealaatuisia ja kestäviä.

Markkinoiden paras hinta-laatusuhde

Tavoitteenamme on aina ollut se, että asiakkaamme saavat parasta vastinetta rahoilleen. Viimeisten vuosien aikana saamamme positiivinen asiakaspalaute kertoo, että olemme onnistuneet tässä tavoitteessa hyvin.

Tuotteiden turvallisuus ja kestävyys ovat meille asioita, joiden suhteen emme tee kompromisseja. Valitsemme ja testaamme tarkoin itse laitteiden komponentit. Jo lähes kaikkien konemalliemme kotelointiluokka on IP23.

Varaosapalvelun ja huollon avulla pystymme pidentämään hitsauskoneiden ja muiden laitteiden elinkaarta. Olemme myös pitäneet huolen siitä, että Wametan laitteisiin saa huoltopalveluita kattavasti ympäri Suomea. Varastoimme kaikki tuotteemme Salossa.

Asiakkaidemme pyynnöstä olemme laajentaneet tuotevalikoimamme myös aggregaatteihin ja kompressoreihin, jotka tuotetaan tarkkaan valituissa tehtaissa samoin laadunvalvonnan kriteerein kuin hitsauskoneetkin.

Neuvomme mielellämme oikeiden hitsauskoneiden, aggregaattien ja kompressorien valinnassa, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2024 Weldi Oy