Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
Aggregaatit
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

Aggregaatit

Wametan aggregaatit ovat ylivoimaisia muihin verrattuna kolmesta syystä:

  1. Laite on äänenvaimennuksen vuoksi hiljainen, joten ääni ei häiritse esimerkiksi veneessä tai kesämökillä. Riippumattoman testauksen mukaan laitteemme desibelimäärä on 55, kun muilla vastaavilla laitteilla se on vähintään 80.
  2. Ainutlaatuisen polttoainejärjestelmän ansiosta aggregaattia voidaan kuljettaa ja säilyttää myös makaavassa asennossa, jos korkki on suljettu ja polttoainehana sekä korkissa oleva ilmalukitus ovat off- asennossa.
  3. Koneen polttoaineenkulutusta, toiminta-aikaa, tehontuottoa, jännitettä ja vaihtovirran taajuutta voidaan monitoroida reaaliaikaisesti älypuhelimen oman Gen-mate -applikaation avulla. Laite voidaan myös käynnistää ja sammuttaa älypuhelinohjauksella. Aggregaatti ilmoittaa itse huollon tarpeesta.

Lue lisää »

2 tuotetta

Aggregaatit loistavilla ominaisuuksilla

Wametan aggregaateissa on käytetty invertteritekniikkaa eli niitä voidaan turvallisesti käyttää myös herkkien elektronisten laitteiden virrantuottoon. Kätevät kumipyörät ja laitteeseen integroitu, kokoonpainuva vetokahva tekevät liikuttelusta helppoa.

Tuotteet on CE-merkitty, ja niillä on kolmannen osapuolen CE-testisertifikaatti, Gs-turvallisuussertifikaatti, EMC-sertifikaatti sekä EU5-emissiosertifikaatti.

Wametalla on laatutakuu

Meidän tärkein asiakaslupauksemme on se, että tuotteet ovat pitkäikäisiä. Aggregaatit on suunniteltu ja kehitetty Suomessa, ja olemme varmistaneet kaikkien komponenttien laadun. Huoltopalveluilla ja kattavalla varaosavalikoimallamme takaamme, että tuotteen elinkaari on mahdollisimman pitkä.

Tilaa aggregaatti verkkokaupastamme – saat sen jopa 1-2 päivässä.

Ota yhteyttä

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2023 Weldi Oy