Hitsaustuotteet ammattikäyttöön — toimitus 1-2 päivässä! Maksuton toimitus yli 50 € tilauksiin.
Plasmapolttimet ja kulutusosat
Kattava yli 100 jälleenmyyjän verkosto
Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet
Toimitus jopa 2 päivässä

Plasmapolttimet ja kulutusosat

Valikoimistamme löydät plasmapolttimet ja kulutusosat Wametan plasmaleikkauskoneesiin. Menetelmä soveltuu etenkin metallin leikkaamiseen ja metallirunkojen purkutöihin. Ergonomisilla polttimilla työskentely on miellyttävää ja kattavan kulutusosavalikoimamme vuoksi laitteet ovat myös erittäin pitkäikäisiä.

Näytetään 1–16 yhteensä 56 tuotteesta

Suomessa kehitetyt plasmahitsauspolttimet

Wametan Suomessa suunnitellut ja kehitetyt plasmapolttimet soveltuvat erinomaisesti plasmaleikkaukseen. Suorituskykyiset, pienikokoiset ja ergonomiset polttimet tekevät työskentelystä tehokasta ja jäljestä siistiä. Myös haastavissa tilanteissa työskentely onnistuu vaivattomasti Wametan plasmapolttimilla.

Plasmaleikkauspolttimien kulutusosat

Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvittavat plasmapolttimien kulutusosat, kuten ohjurit, suojakuvut, leikkaustuet ja suuttimet. Tarjoamalla laajan varaosavalikoiman takaamme laitteille mahdollisimman pitkän käyttöiän. Kulutusosat ovat Trafimet-yhteensopivia eli ne sopivat yleisimpiin markkinoilla oleviin polttimiin.

Wametan laitteiden huoltopalveluita on saatavilla ympäri Suomen. Tutustu valikoimaan ja tee tilaus verkkokaupassamme. Toimitus 1-2 päivää.

Katso yhteystiedot

Katso lähin jälleenmyyjä »

Weldi-jälleenmyyjiltämme tuote löytyy usein suoraan hyllystä

Weldi

Seuraa meitä somessa!

Klarna

Copyright © 2021 Weldi Oy