AMMATTILAISKÄYTTÖÖN TARKOITETUT HITSAUSTUOTTEET

Weldi Oy tuo maahan, myy ja markkinoi laadukkaita hitsaustuotteita.

Valikoimiimme kuuluvat WAMETA-hitsauskoneiden lisäksi WAMETA-hitsauspolttimet ja niiden kulutusosat kätevissä pienpakkauksissa, WAMETA-hitsaussuojaimet sekä Magmaweld-hitsauslisäaineet. Kysy lisää valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme tai pyydä heiltä tarjous.

Uudistunut Wameta 2020 mallisto Wameta kone mallisto 2020 nyt varastosamme. HUOM! KAIKISSA WAMETA KONEISSA ON ip 23 LUOKITUS! NÄITÄ KONEITA VOI KÄYTTÄÄ MYÖS ULKOKÄYTÖSSA JA NE KESTÄÄ MYÖS KOSTEUTTA PAREMMIN

Wameta tuotteet ammattilaisille

Wameta tuotteet ammattilaisille
Wameta Fi400G Wameta Fi400G Aggregaatti

Wameta Fi400G
Invertteritekniikkaa. Tuotetun virran aaltomuoto noudattaa sinikäyrää– voidaan turvallisesti käyttää herkkien elektronisten laitteiden virrantuottoon. (THD <2,5%) Hiljainen– 62 dB 7 m etäisyydeltä mitattuna. Kätevät kumipyörät ja vetokahva tekevät liikuttelusta helppoa.

AINUTLAATUINEN Wifi -ohjausjärjestelmä nyt vakoina.

Koneen polttoaineenkulutusta, toiminta-aikaa, tehontuottoa, jännitettä, vaihtovirran taajuutta voidaan monitoroida reaaliaikaisesti älypuhelimen kautta. Laite voidaan myös sammuttaa älypuhelinohjauksella. Myös käynnistäminen onnistuu älypuhelinohjauksella, kun moottori on lämmin (ei tarvitse rikastinta). Järjestelmä ilmoittaa myös aggregaatin huollon tarpeesta. Aggregaatti ja matkapuhelin ovat yhteydessä toisiinsa Wifi -yhteydellä. Tuote on CE-merkitt y ja sillä on kolmannen osapuolen CE-testi sertifi kaatti , Gs-turvallisuussertifikaatti , EMC-sertifikaatti sekä EU5 emissiosertifikaatti .
Digitaalisesti ohjattu bensiinikäyttöinen aggregaatti

Wameta Fi200G, jossa on Digitaalisesti ohjattu bensiinikäyttöinen aggregaatti. Hiljainen – 50–60 dB 7 m etäisyydeltä mitattuna.Kätevät kumipyörät ja laitteeseen integroitu, kokoonpainuva vetokahva tekevät liikuttelusta helppoa.Ainutlaatuisen polttoainejärjestelmän suunnittelun ja toteutuksen ansiosta aggregaattia voidaan kuljettaa ja säilyttää myös makaavassa asennossa.

AINUTLAATUINEN Wifi -ohjausjärjestelmä nyt vakiona!

Tutustu UUTUUS tuotteeseen lähimmän jäleenmyyjämme luona!

WAMETA PLASMA 65 PRO WAMETA PALSMA 65 PRO

Uudistuneet Plasma 40 ja 65 ovat saapuneet varastoomme

PLasma 40 PILOT WAMETA PLASMA 40 PILOT

Uudistuneet Plasma 40 ja 65 ovat saapuneet varastoomme

Myymälävalikoimamme laajenee, Kuva Metkohuolto Pieksämäki

Pyydä tarjoukset koneistamme lähimmältä jälleenmyyjältämme

Tiesithän, että Wameta-automaattimaski toimii myös TIG-hitsauksessa!

Muistathan vertailla muita markkinoilla olevia automaattimaskeja ostaessasi uutta!

Wameta PRO automaattimaski Wameta PRO automaattimaski Wameta PRO automaattimaski Wameta PRO automaattimaski Wameta PRO automaattimaski WAMETA PRO AUTOMAATTIMASKI

Lisäaineet ovat saapuneet varastoon Alumiini j a Rosteri langat löytyvät varastossamme, pyydä tarjous

Meiltä löydät myös laadukkaat MAGMAWELD- KISWEL- NOVAMETAL lisäaineet. Valikoimamme laajenee koko ajan. 

Kysy lisää valtuutetuilta jäleenmyyjiltämme.

Meiltä ja hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltämme saat suoraan varastosta laadukkaat Wameta alkuperäisosat MIG-, TIG- ja Plasma-polttimien kulutusosat, jotka sopivat lähes kaikkiin yleisimpiin polttimiin.